Whatsapp'ta Paylaş

Ridos Termal Kaplıcaları Rize

Ridos Termal Kaplıcaları Rize



Türkiye, kaplıcalar ülkesidir adeta… Marmara’dan Ege’ye, Akdeniz’den İç Anadolu’ya, Doğu Anadolu’dan Güney Anadolu’ya ve Karadeniz’e yayılan şifa dağıtan yüzlerce kaplıca…

Rize’nin İkizdere ilçesinin Ilıca köyünde yer alan ve çıkış sıcaklığı 70 c olan kaynak suyunun soğutulması yöntemi ile otele ait açık ve kapalı havuzlara verilmektedir.

Pek çok hastalığa şifa veren kaplıca, otelin hizmeti ile birleştirilerek misafirlerini ağırlamaktadır.

Romatizmal hastalıklar, böbrek, nörolojik hastalıkların tedavisine faydalı olduğu tespit edilen Ilıca köyü kaplıcalarından her yıl hem yöre insanı hem turistler yararlanmaktadır.

Trabzon Havalimanına vardığınızda ESASTRAVEL ofisinde sizleri bekliyor olacağız. ESAS CAFE’de çay ikramının ardından araçlarla gezi programına başlamış olacağız.

Eğer hâlihazırda bir konaklama tesisinde ya da evinizde kalıyorsanız rezervasyonunuzu onaylamanız halinde Havalimanı ofisimizden şoförüyle hareket edecek araç bulunduğunuz noktadan sizi alıp programa başlayacaktır.

Gün boyu ihtiyacınız olan yemek, konaklama, ulaşım hatta eczane, güvenlik vb hizmetleri tur sayfasındaki "Ek Hizmetler" başlıklarından tercih edebilirsiniz. Tüm rezervasyon, soru ve bildirimler için rezervasyon@esastravel.com adresine taleplerinizi iletebilirsiniz

Ridos Termal Kaplıcalarına en kolay ulaşım şekli; Trabzon Havalimanı Esas Rentacar ofisinden araç kiralamak olacaktır. 7/24 açık Esas Rentacar ofisi ile güvenli, yeni ve konforlu araçlar hizmetinizde. Online rezervasyon için www.esasrentacar.com web adresinden ya da +90 462 325 48 80-+90 555 601 1000 telefonlardan rezervasyon yaptırabilirsiniz.



Şimdi Araç Kirala



Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş