Whatsapp'ta Paylaş

Ayder Yaylası Rize

Ayder Yaylası Rize



  •  Sahil boyunca Trabzon’un ilçelerinden – Yomra, Arsin, Araklı, Sürmene, OF- ve Rize şehir merkeziyle beraber sırasıyla İyidere, Derepazarı, Çayeli, Pazar, Hemşin ilçelerini sağınızda, yol boyunca Karadeniz’i sol yanınızda göreceksiniz. Ardeşen sınırından içe doğru dönüldüğünde sağınızda Fırtına Deresi ve önünüzdeki Fırtına vadisinden ulaşımla Çamlıhemşin’e ulaşacaksınız. Çamlıhemşin’e yakın mesafede olan Ayder Yaylası, varış noktanız olacaktır.
  •        Ayder Turuna giderken yol boyunca yöreye ait evleri, çay bahçeleri, yöresel ürünlerin satıldığı alışveriş yerleri, yöresel bal satıcıları, kayıkla denize açılan balıkçıları göreceksiniz.
  •       Yeşilin daha yoğun olduğu Ayder Turizm Bölgesinde, bitkilerin çeşitliliğini, bazı zamanlarda bölgede yaşayan yabani hayvanların varlığını, birbirinden güzel şelalelerini, etkileyici yayla manzaralarını göreceksiniz.
  •         Yöre insanının yöreye özgü yemeklerinin tadına bakmak, kaplıcasında dinlenmek, yürüyüş yaparak bol oksijen almak, buz gibi soğuk suyunu kana kana içmek, güzel hatıralar yaşamanızı sağlayacaktır.

 

Dilerseniz, uçak ile Trabzon Havalimanı'ndaki ESASTRAVEL ofisine varışınızla vakit kaybetmeden yaylalara çıkıp yazısı bile heyecan veren programı uygulayabilirsiniz.

Eğer hâlihazırda bir konaklama tesisinde ya da evinizde kalıyorsanız rezervasyonunuzu onaylamanız halinde Havalimanı ofisimizden şoförüyle hareket edecek araç bulunduğunuz noktadan sizi alıp programa başlayacaktır.

Gün boyu ihtiyacınız olan yemek, konaklama, ulaşım hatta eczane, güvenlik vb hizmetleri tur sayfasındaki "Ek Hizmetler" başlıklarından tercih edebilirsiniz. Tüm rezervasyon, soru ve bildirimler için rezervasyon@esastravel.com adresine taleplerinizi iletebilirsiniz

Trabzon Havalimanı Esas Rentacar ofisinden yapacağınız araç kiralama ile ulaşımınız daha kolay ve güvenli. 7/24 Trabzon Havalimanı Esas Rentacar ofisi ile hizmetinizdeyiz. Online rezervasyon avantajı için www.esasrentacar.com web sitesini ziyaret ediniz. Esas Rentacar telefon bilgileri:+90462 325 48 80/+90 5556011000



Şimdi Araç Kirala



Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş